Dit is een soort webshop. Om de items te bestellen stuurt u een mail. U krijgt dan een antwoord met daarin de gegevens betreffende uw bestelling en een factuur. Nadat de betaling bij ons binnen is wordt uw bestelling direct verzonden.Breakfast in Betuwe

Traditioneel plankje met handvat en ophangoog. Handgemaakt van duurzaam Walnoot- en Beukenhout. Afgewerkt met voedselveilige olie. Diverse formaten leverbaar. In deze uitvoering:49 x 21 x 1,5 cm. Euro 60,-

Meer informatie

Visje, visje in de zee

Handgemaakt van Essen en tropisch hardhout Door de belijning en het ophangoog heeft het plankje iets weg van een vis. Afgewerkt met voedselveilige olie.
Alleen dit formaat: 45 x 18 x 1 cm. Euro 75,-

Meer informatie

Reclaimed composition

Reclaimed composition. Deze elegante glas-onderzetters zijn met de hand gemaakt van duurzaam beuken-, eiken-, walnoot-, kersen- en tropisch hardhout. Iedere batch heeft een eigen unieke compositie.
Een set van vier= Euro 43,95

Meer informatie

Puzzle

Puzzle. Luxueuze onderzetters zijn handgemaakt van een heel scala aan duurzame houtsoorten. Eikenhout, Esdoorn, Zebrahout, Zwarte Walnoot. De houtnerven van een set lopen in elkaar over, zodat het meteen een puzzel is. Leuk voor het natafelen.
Een set van drie = Euro 43,95
Niet geschikt voor in de vaatwasser.

Meer informatie

In Dubio

Eenvoudige pannen onderzetters gemaakt van walnoot en beukenhout. Ook te gebruiken als mini-serveerplankje . Formaat 18 x 12 x 2 cm. Set van twee = Euro 24,95 Niet geschikt voor in de vaatwasser.

Meer informatie
Loading...
© 2020 WoodYouWant Contact